Etusivu
Yleistä
Info
Yleistä
Liittyminen
Historia
P.M.K
U.K.K
Yhteisö
Uutiset
Tarinat
Asukkaat
Kaupungit
Roduista
Aateliset
Kuvia
Sivusto
Linkkejä
Ylläpito
Kopiointi
Muuta
Tapahtumat
Turnajaiset
Taisteleminen
Kartasto
Vieraskirja
Copyright © Enelya 2003-2004
Yleistietoa Enelyan maailmasta
Tältä sivulta löydät monelaista yleistietoa Enelyan maailmasta. Jos sinusta täältä puuttuu jotain merkittävää, ota meihin yhteyttä, niin lisäämme tänne neuvoja & ohjeita kyseisestä asiasta. Löydät myös alla olevat asiat lyhyemmin "UKK:sta". Toivottavasti jokainen myös sisältää nämä tärkeät yleistiedot Enelyan maailmasta, jotta siellä elämä sujuisi tasa-arvoisena, ja harmoniassa, kuten on alunperin tarkoitettu.
Rakenne
Enelyan rakenne muodostuu asukkaiden liittämistä huoneista. Kaikki liittävät yleensä vähintään yhden huoneen teleportin avulla. Jotkut saattavat liittää kokonaisen huoneverkoston. Nämä teleportit jotka vievät huoneisiin, on majoitettu Enelyan risteysverkostoon, jonka omistaa Archimonde. Paikka jossa risteykset yhdistyvät, on Enelyan sydän & keskusta, "the Core". Se on suosittu kohtaamispaikka. Risteyksiä on 6 ja jokaisella on vielä toinen kerros. Joten jos haluatte laskea kuinka monta huonetta Enelyassa on vähintään; kertokaa 20 & 12 keskenään. Lisäksi telejen takana voi olla muiden omistajien televerkostoja eli tuon äskeisen luvun voi vielä vähintään triplata.

Enelyan pää-, alueiden/risteyksien nimet:

- Enelyan suuri satama, toisessa kerroksessa Enelyan saaristo.
- Enelyan pohjoinen alue, toisessa kerroksessa Enelyan jäinen laakso.
- Enelyan eteläinen alue, toisessa kerroksessa Etelän lämpimät metsät.
- Enelyan itäinen alue, toisessa kerroksessa Idän suuret nummet & niityt.
- Enelyan läntinen alue, toisessa kerroksessa Lännen laajat vihreät metsät.
- Enelyan maan-alainen alue, syvemmällä on Enelyan luolasto verkosto.

Toiminta & viihdykkeet
Enelyan sisällä on paljon tekemistä. Yleistä on tietenkin vain kierrellä ja katsella Enelyan kauniita paikkoja ja keskustella tapaamiensa mielenkiitoisten henkilöiden kanssa. Sillä Enelyassa onkin tutkittavaa todella pitkäksi aikaa, ja sieltä löytää aina oman seikkailunsa.

Normaalin seurustelemisen lisäksi Enelyassa harrastetaan tietenkin kaikkea roolipelimäisiä elementtejä, kuten: lähitaistelua, ja itse roolipelaamista omalla hahmollaan. Lisäksi siellä on monia muitakin pelimäisiä asioita, jotka on luotu viihdyttämään Enelyan asukkaita. Jokainen voi luoda Enelyaan toimintaa omilla teoillaan ja tekemisillään. Toivottavasti te teettekin jokaisesta Enelyan päivästä seikkailun fantasiamaailmassa.
Valtakunnat & Klaanit
Enelya itsessään on vain runko, nimi joka on annettu verkostolle, joka liittää nämä kaikki ihmiset, heidän kotinsa, kauppansa, majatalonsa, kylänsä, kaupunkinsa jopa valtakuntansa toisiinsa, ja luo näin itse fantasiamaailman hengen. Enelya on täynnä Erillaisia Valtakuntia & Klaaneja löydät niistä tarkemman luettelon "Kaupungit" osiostamme. Voit aina luoda omia pienempiä yhteisöjäsi, kaupunkejasi tai valtakuntiasi Enelyaan, ja näin ollen saada joitakin etuja kiitokseksi siitä. Ellet halua ruveta näin suurin projekteihin, voi myös liittää pelkästään oman kotisi, kauppasi, tai esim. majatalosi Enelyaan. Kun haluat Enelyaan omia paikkojasi, puhu siitä vastuuhenkilön kanssa. Ja melkein jokainen enelyalainen onkin jo vähintään tehnyt sen oman kodin tai useat ovat jopa luoneet valtakuntia ja alkaneet johtamaan niitä. Myös irrallisia klaaneja on nähty muutama, ja nämä kaikki vain aina kasvattavat Enelyasta hienompaa fantasiamaailmaa.
Vastuu & Valta
Enelyan on tarkoitus olla tasa-arvoinen paikka. Siellä ei ole erillisia "johtajia" joita tarvitsi suoraan totella, jokainen kantaa vastuun itsestään. Ainoa asia mitä kuuluisi totella on säännöt, Enelyan yhteiset hyveet. Ainoastaan jos satut rikkomaan niitä toistuvasti sinä joudut tottelemaan myös Enelyan aatelisen ritarikunnan neuvoston päätöstä. Lisäksi Enelyan vastuuhenkilöllä on myös jonkinlainen käskyvalta. Mutta periaatteessa jokainen Enelyalainen on vapaa samooja niin kauan kunnes liittyy johonkin kaupunkiin ja alistuu sen johtajan märäysvallan alle, tai niinkauan kunnes rikkoo Enelyan yhteisiä pelisääntöjä.
1