Rawatan Akupuntur dan Akar Kayu untuk Jerawat,Acne,Masalah Kulit muka, Jerawat batu dan lain-lain THE TOLE Akupuntur Malaysia
" The Tole " Pusat Perubatan Herba Dan Akupunktur

 

Laman Utama

Pengenalan

Berita Terkini

Jerawat (ACNE)

ADD

ADHD

Angina Pektoris

Aplastic Anemia

Sindrom Asperger

Barah Payudara

Bronkitis Kronik

Kanser Prostat

Dimentia(Nyanyuk)

Disleksia

Epilepsi

Gout

Keguguran Rambut

Sakit Jantung

Kolesterol Tinggi

Akupuntur/Herba

Asma / Lelah

Alahan

Anemia

Autisme

Awet Muda

Barah/Tumor

Barah Rahim

Darah Tinggi

Kencing Manis

Endometriosis

Putus Haid(Menopause)

Hepatitis

Hepatitis B

Insomia

Jaundis (Demam Kuning)

Sindrom Kaki Resah

Kardiovascular

Kayap

Migrain

Rawatan

Sakit Belakang(Slip Disc)

Sakit Kepala (Cluster)

Schizophrenia

Seks

Sinus /Resdung

SLE

Talasemia


Rundingan


Rawatan  Barah Payudara - Malaysia

         Barah payudara adalah pembunuh utama kaum wanita masakini.Namun punca sebenar penyakit ini masih samar,menurut penyelidik faktor genetik dan persekitaran mempengaruhi punca penyakit barah payudara ini.

         Hasil tindabalas sel yang bermula dari bahagian payudara menyebabkan ketumbuhan malignan berlaku. Hasil tindakbalas sel ini akan menyerang organ-organ lain dalam badan jika kadar pertumbuhan melebihi dari keperluan organ.Sel barah payudara ini boleh menyerang organ lain kerana sel-sel ini mampu membebaskan diri dari ketumbuhan asal dan memasuki saluran darah serta sistem perlimpahan. Ini merupakan satu cara bagaimana sel ini berkembang ke seluruh organ dalam badan jika tiada langkah pencegahan dilakukan. 

Antara tanda-tanda yang dapat dilihat bagi pesakit barah payudara ini ialah:

         Tanda yang paling ketara ialah pada payudara itu sendiri.Kita akan dapat merasakan perubahan saiz dan rupa payudara.Kebiasaannya terdapat lekuk pada kulit dan terdapat ketulan di payudara.Manakala pada bahagian puting dapat dilihat terdapatnya ruam disekitar puting dan berdarah (jarang berlaku).Puting akan tertarik kedalam dan terdapat cecair padanya.Antara tanda lain ialah terdapat ketulan atau bengkak disekitar ketiak dan sakit.

         Namun sekiranya terdapat tanda-tanda seperti diatas tidak semestinya anda menghidap barah payudara.Kadangkala faktor usia atau datang bulan (haid) juga mempunyai tanda-tanda yang hampir sama. Oleh itu anda di nasihatkan berjumpa doktor untuk pemeriksaan sekiranya terdapat perubahan pada payudara anda.

Rawatan THE TOLE - Malaysia

         Di The Tole, dengan kepakaran dan pengalaman yang ada oleh Master Leong kami mampu merawat penyakit ini. Dengan rawatan akupunktur dan akar kayu (herba) yang di berikan, pesakit yang menerima rawatan di sini biasanya berpuashati. Jangkamasa rawatan bergantung kepada tahap kesihatan pesakit. Bagi setiap pesakit, jangkamasa adalah berbeza begitu juga dengan ubatan herba yang di berikan dengan kata lain "Tailor Made". Ubatan herba yang di berikan adalah bersesuaian dengan individu itu dengan formula khusus oleh Master Leong untuk mereka. Oleh sebab itu, mereka perlu berjumpa dan berbincang dengan Master Leong terlebih dahulu sebelum mengambil ubat. Ini adalah untuk menjamin keberkesanan rawatan yang di berikan.

Rawatan Alternatif HERBA dan penghantaran ubatan herba ke semua negara di sediakan.

Cara-Cara:

1.E-mail kan kepada kami laporan perubatan anda,
2.Kemudian Kami akan memberi nasihat dan cara rawatan yang di perlukan sama ada dengan pengambilan ubatan herba atau datang ke pusat rawatan kami menjalani rawatan insentif neuro akupuntur THE TOLE.
3.Setelah laporan perubatan kami terima dan anda bersetuju dengan nasihat perubatan yang di berikan. Anda boleh membuat pembayaran kepada kami dan ubatan herba akan di hantar ke rumah anda.

Ia akan mengambil masa kira-kira 3 hingga 5 hari kerja bergantung kepada kawasan tempat tinggal anda.

Kami akan memantau perkembangan perubatan anda melalui email.


Laman Utama The Tole:
Rawatan Untuk Koma Dan Kes:
Rawatan Hiper Aktif.:
Rawatan Permasalahan Wanita:
Kaedah The Tole Untuk Merawati Autism.:
Kaedah The Tole Untuk Merawati Cerebral Palsy.:


The Tole

Email :

tole88@gmail.com

Atau

Hubungi kami 

603-21418370/21451671

Di alamat

( Utama )

Lot  4.08 & 4.10 , Tingkat 4  Menara KH (Menara Promet) Jln Sultan Ismail 50250 Kuala Lumpur