Rawatan Akupuntur dan Akar Kayu untuk Jerawat,Acne,Masalah Kulit muka, Jerawat batu dan lain-lain THE TOLE Akupuntur Malaysia
" The Tole " Pusat Perubatan Herba Dan Akupunktur

 

Laman Utama

Pengenalan

Berita Terkini

Jerawat (ACNE)

ADD

ADHD

Angina Pektoris

Aplastic Anemia

Sindrom Asperger

Barah Payudara

Bronkitis Kronik

Kanser Prostat

Akupuntur/Herba

Asma / Lelah

Alahan

Anemia

Autisme

Awet Muda

Barah/Tumor

Barah Rahim

Darah Tinggi

Kencing Manis

Endometriosis

Putus Haid(Menopause)

Hepatitis

Hepatitis B

Insomia

Jaundis (Demam Kuning)

Sindrom Kaki Resah

Kardiovascular

Kayap

Migrain

Rawatan

Sakit Belakang(Slip Disc)

Sakit Kepala (Cluster)

Schizophrenia

Seks

Sinus /Resdung

SLE

Talasemia


Rundingan


Rawatan  Kanser Prostat  - Malaysia

         Prostat ialah kelenjar pembiakan lelaki yang menghasilkan air mani.Kebiasaannya kanser prostat menyerang kaum lelaki yang berusia lebih 50 tahun.Sel kanser ini tumbuh di dalam kelenjar prostat secara perlahan-lahan dan biasanya tidak menunjukkan sebarang gejala pada peringkat awal ketumbuhan. 

      Antara gejala dan tanda-tanda wujudnya sel kanser prostat ialah gangguan pada fungsi pengeluaran air kencing.Penghidap akan merasa kerap membuang air kecil,pengeluaran air kencing perlahan dan sukar pada peringkat permulaan dan kencing tidak lawas.Mereka juga akan mengalami masalah semasa melakukan persetubuhan seperti merasa sakit ketika pancutan air mani atau tidak dapat mengeluarkan air mani.Antara gejala lain ialah mereka akan merasa ketegangan di sesetengah bahagian tubuh terutama pada belakang badan,pinggang dan pangkal peha.Pada peringkat yang agak serius gejala yang sering di hadapi ialah terdapatnya darah di dalam air kencing atau air mani.Selalunya jika seseorang mengalami gejala seperti di atas ini bermakna kanser prostat sudah berada pada tahap yang agak serius, ini kerana bagi kanser prostat di peringkat awal kebiasaannya tidak menunjukkan sebarang gejala.

Rawatan Kanser Prostat THE TOLE - Malaysia

      Di sini kami menyediakan rawatan khusus untuk mengubati penyakit ini dengan menggunakan kaedah rawatan akupuntur dan herba. Tempoh masa rawatan adalah bergantung kepada tahap penyakit tersebut.Ubatan herba bertujuan untuk mengurangkan pembesaran kelenjar prostat dan mengimbangi kembali qi di dalam buah pinggang dan seterusnya mengawal keadaan agar tidak berulang.

      Kebiasaannya masa yang di ambil untuk merawat penyakit ini di antara 10 ke 30 hari menggunakan rawatan herba.Di samping mengawal pembesaran kelenjar dan merawat penyakit ubatan herba juga bertujuan untuk mengembalikan semula sistem imunisasi badan dan seterusnya mengembalikan semula tenaga kepada badan.

Rawatan Alternatif HERBA dan penghantaran ubatan herba ke semua negara di sediakan.

Cara-Cara:

1.E-mail kan kepada kami laporan perubatan anda,
2.Kemudian Kami akan memberi nasihat dan cara rawatan yang di perlukan sama ada dengan pengambilan ubatan herba atau datang ke pusat rawatan kami menjalani rawatan insentif neuro akupuntur THE TOLE.
3.Setelah laporan perubatan kami terima dan anda bersetuju dengan nasihat perubatan yang di berikan. Anda boleh membuat pembayaran kepada kami dan ubatan herba akan di hantar ke rumah anda.

Ia akan mengambil masa kira-kira 3 hingga 5 hari kerja bergantung kepada kawasan tempat tinggal anda.

Kami akan memantau perkembangan perubatan anda melalui email.


Laman Utama The Tole:
Rawatan Untuk Koma Dan Kes:
Rawatan Hiper Aktif.:
Rawatan Permasalahan Wanita:
Kaedah The Tole Untuk Merawati Autism.:
Kaedah The Tole Untuk Merawati Cerebral Palsy.:


The Tole

Email :

tole88@gmail.com

Atau

Hubungi kami 

603-21418370/21451671

Di alamat

( Utama )

Lot  4.08 & 4.10 , Tingkat 4  Menara KH (Menara Promet) Jln Sultan Ismail 50250 Kuala Lumpur